glitter-graphics.com

Friday, July 29, 2011

cinta mmbuatkan jd GILA!!!

                    AMARAN!!!!don't be like this!!!




inilah mngsa cinta!!!tpi xbley slahkan llki lam vdeo ni jgk sbb nyer dsebbkan CINTA la dia musnah...mybe sblum dye brcinta tu dye kene taw ape itu cinta..cinta bukan memusnahkan ttpi cinta itu indah=)

        okeyyyy jom kite slidik ape itu cinta... 

1.Cinta itu mngetahui
       
orng y bercinte kan dye taw sape y ptt dye cinta...and then dye taw cinte smemamgnye xde PERATURAN...kite bleh brcinta cintun tnp bce novel ke tgk cinta NORA ELENA ke^^ ..y sure nye kite taw automtically ape y ptt kite lkukan kat psangn kite.. 

2.cinta itu hidup
      cnta ni kan mcm mnusia ianya bleh brptik,layu n ggur..cnte adlh smuanyer sayang,benci,sdeh,mnangis n tenang..cnta ni kan akn HIDUP je smpai stu ktika dye akn mnemui mati mcam la---->>>cik cicak  lam iklan kat tv3 tu,,,tpi rmai arapkan cinta itu KEKAL!! 
   
       

3. cinta itu suci
     aceceeeh mntang2 la tgk cerite SUCI smalm..nk gtaw sal cinta itu suci plak...memng suci pown hnye orng y xtaw itu cnta je y xtaw mnghrgai psangan nyer...orang y thu sal cinta ia akn kekalkan cinta itu ssuci y mngkin^^
   
    ok ler ni je la kot sal cnta wlawpown bnyk agi...da xde idea da;p...laen kli sy cite plak k...tpi jgn sia2 kan cinta y kite ade k...hrgaila ia spnuhnye,,,tp jngan la lupe cinta kat ALLAH,RASUL,IBU BAPA krana cinta kpd Allah dan mreka lgi AGUNG dr sgala nyer(psanan penaja ekekekek)0_0


                 haaaa tgk cinta memang butakan???




                       





  
  

Tuesday, July 26, 2011

zalim nyer mnusia

hello!!good mrning(1.30 ptg)<<good morning ke???>>>,,,sori TER bngun lmbt ari ni sbb nyer smlm terover tgk cter ANNISSA  last episode...heheheh,,,pastu terover tgk resepsi wedding nurul syuhada nurul ain plak...tp xmenyesal pown tdo lwat sbb nurul syuhada tu cntik sgt,,,nk tengok????

haaa cntik kan??ni la dye pgcare mjalah 3,,,dye ni sgt la cntik bg sye laaaa,,,,pastu kan sy nk share stu vdeo ni taw,,,actually sy dpt bnd ni dr fb,,,tbe2 ase tertrik nk share kt smua,,,hope tgk ek,,,n dpt ikhtibar dr smua

            video
eiii seram nyer!!!!cnfirm pas tgk VIDEO ni da TAUBAT NASUHA xnak mkn bnd dot2                 

                       

Monday, July 25, 2011

nak ke x nak????

huhuuhuh....bnd ni da lame aq pendamkan dri form 3 ag!!!tp hasratku asyik ter'cut' je..xpe la law ade jdoh tu ade la kan?...hnggakan pd suatu hri...cnta ku berputik blik...ak kuatkan semangat tuk capai hasratku ini...tntu xpham kan ape y aq mksdkan                                                                                                                                                                                                            tp y pnting bkan sal CINTA la...hehehe...wat conpiuskan org jer syamimi ni...ayt mcm keling....allaaaaaa straight to da point la senang,,,,mlas la nk wat surprise2 ni....seng ckp nyer hasratku ni nk pkai  'braces'
     kisah nyer cmni...xingt la bile hasrat ni brptik blik...tp seingt aq la ade suatu mlm tu aq tmankan ain ke klinik ggi pastu tbe2 ase mcm nk plak pkai  braces...pastu aq pown tny la dr...law ggi aq ni kan brp cost y perlu...pastu dr pown bg taw la ****genih!!!bleh than mhal jgk la tp murh la jgk dr mlysia  law nk dbndingkan...aq pown blik pk2 ase nyer mcm nk pkai la,,,xksah la skit ke x,,,,jnji pkai kan,,,
     y xbez nyer dr suruh aq pkai time final exam,,,alaaaaa cmne ni???xkan nk cncel blik!!!oh NO!!!!buntu skjap NAK ke XNAK!!!bile dpkirkan blik....hadoi bnyk cbran plak nk pkai ni time exam le pulaks...xpe la REDHA je la,,,bak kate ain nak ggi cntik kan kene la than,,,kua3,,,
     KELAKAR nye aq bleh plak pospone dgn dktor fisna tu 3x...gara2 TAKUT pnye psal,,,,,,tuuuutttt2,,,tnggal 22 jun tnp HALANGAN dan CABARAN akhir nyer TERmsuk jgk la besi lam mlut ku ni,,,,oh!!!!skit ke x????xskit sbnr nyer,,,pgjran nyer jgn la pk -ve sgt...try it first,,,
     haaa da kne cover la time amik pic tu,,jgn nk bkak mlut sgt,,,nk tgk x pic aq kai braces????oh  tidak ssekali ku paparkan d khalayak umum!!!HAK CIPTA TERPELIHARA=) sbb nyer trlmpau la buruk mlut ku cm dot2...hehehhe...  
     ok la nk stop la mmbebel nk lyan cter UNGUNYA CINTA plak...bye!!

                            

cuti ooo cuti!!!

fuuhhhh!!!!time y ku tnggu2 da mncul-->>hepi holiday--<<<bez nyer cuti,,,,aq strt ctiey 21.6...stelah 
 bergoncoh goncoh dgn exm...akhir nye abeeesss jgak!!
          
            TAPI kan nak wat ape yer gan cuti 3 buln ni?????al maklum sjer la aq xblik ke tnah tumpah kuahku taun ni"MALAYSIA" ,,,agak sedey jgak la...tp HAKIKAT nyerr memg xblik pown...wlaupun kwan2 ku xprcye y muke ni x blik...huhuhuhu...aq da brtekd xnk blik taun ni ats sbb2 trtentu...(secret)^^...ape2 je la...y pasti aq akn make sure y aq leh isi mse sunyi ku ini dgn bnd y brfaedah(brfaedah ke ek tido jer???^^)...alaaa xpe kite spend la mse tdo puas2 pastu kite wat la bnd brfaedah kan3??jgn rsaw cuti kan 3 buln;p                                 

              haaa msti nak taw ape y aq wat kan3??bnyk plak mmbebel smpai xTERbgtaw ape y aq wat first holiday ku....jeng2,,,haaaa ni la tmpt y first aq berjoli dgn my housemates                                                                                                     CaReFoUR                                                                                                                           
with my housemates                                

ni la carefour                            
kami mkn kat panda house