glitter-graphics.com

Monday, August 1, 2011

one step in ramadhan



salam...
salam ramadhan kat smua...smoge rmadhan kli ini mmberi seribu mkne kpd kite n blh mnghangatkan lgi cinta kita kpd ALLAH...insya Allah...
huhuhuh...it is da first time sy dan adek sy brpuase kat cni tnpe fmily...tbe2 rse sayu nk mnghdpi puase esk...hrap kami bleh brpuase d cni tnp fmily...dgn jaya nyer^^...

okeyyyy...hri ni last kmi kuar sblum rmadhan,,,clik mte pg2 trus hti berdebr sbb nyer ingt kan hri ni jge hri mnentukan result sy kuar...tp bile bkak fb,kwan ckp dr melwat ckp xkuar lgi tuk student msia...huhuhu....lega senafas...so bley la g wat appointment ggi dgn tenang...sy dan adek kuar rmh mnuju ke asyir  tuk ke klinik ggi...

trun rumh pkul 3...tp hri ni nk try naik tremko ke asyir wlaupun da dkire lmbt da...tp xpe la jrang2 skli brjimat  kan^^...tp nsib xbrpe baik sbb nyer  tremko brhnti  kat jlan yg xpenah sy lalu...huhuhu ape lgi explorace la jwab nyer...tp xpe la jnji smpai...brdebar jgk law  xjmpe klinik tu...fuuuuh jalan pnyer jlan  akhir nyer smpai la ke klinik...

d klinik kmi smpat brmain2 dgn ank dr fisna y sgt cute n petah berckap lam bhase indon...ni la dye bdk cute ni>>>rindu plak kat effa
name si kecil ini Nella  


     



pastu pas je ciap kat klinik tu agk lwat jgk la dkt mgrib...pastu ingatkan nk blik tpi tnp drncang kami singgah ke SARAG MALL...dgn tjuan nk bli something...tp y pasti kli ni bkn shopping bju k...ni la sy n adek bli,,,...hard disk cooler n earphone...huhuhu pasni ade earphone bru bley la brgyut dgn fmily n ehem2 dgn lancar xpe msalah pndengaran...ahakssss^^...opsss lupe xbley brgyut sgt ni kan blan puase...mkruh puase...ok i will control myself...huhuhu smpat lgi kan brshopping  wlawpown xsmayng mgrib ag...

kami memang rncang mula2 nk cri msjid dkt dgn shopping mall tu je nk smyang trawih terus kat ctu...tapi alhamdulillah kami slesai bershopping  skjap je...tp sblum  tu smpat mkn2 kat KFC dlu...n then cpt2 blik umh nk smyang mgrib n trawih...
my new earphone




i buy two cooler for me n my adek,,,sbb gnti cooler y sy rosakkan=p




my new cooler




hard disk bru angah




smpai nyer d msjid da dkat rkaat 4 da...tp xpe la mjur smpat jgk berterawih...sayu rase bile psing kiri n kanan smua nyer orng arb...tringt plak prgi trawih jlan dgn umi pastu blik je mkn2 ‘colek’ n kerang lpas trawih...waaaaaaaa=(   nk balik!!!!!!kuatkan semangat chayok2...wlaupun hti ini xkuat tuk mnahan rase rndu kat umi,abh,adek2 n xlupe jge kat abe smanis kurma^^....

ok laaa rse nyer da xde kot nk brcerite smpan air liur tuk puase esk plak;p..ok slamat berpuase yer...law xpuase dnda 3000 jgn lupe=p...ikhlaskan diri tuk brpuase krana Allah..

2 beradik d prantauan...huhuhu
sy slpas smyg trawih




angah




No comments:

Post a Comment