glitter-graphics.com

Monday, August 15, 2011

mood pusing2 mcm lalat kepeningn

skrng ni xtaw nk wat pe tp rse nk mnconteng blog ni jer lpas trse dgn someone..dlu time xde blog ase nk ade blog tp bile ade blog bkn nk care kat blog pown...aq jdikn blog ni sbg tmpt aku mnternak lagu je utk ddgar olh dri sndri dan sape2 y sudi la mnjenguk blog ku ini...law tension ke,nk mrh kat orng tu kt someone ke,nk tenangkan jiwe ke n law homesick ke...lgu2 lam blog ni jd pnghibur...nnti pas ni nk cri lg lgu2 y bez y bleh msuk dgn jiweku...

mood skrng: msih dlm mnunggu result xkua2 ag...mcm nk tnggu ank nk lhir 9 bln...hiperbola jerk...tp nk gtaw nyer btape skse nye mnunggu result nk kuar dri mlhirkan ank...huhuhuh^^

==>>keje asyik tertangguh je smate mte nk tgu result...i mean kje nk g jnjaln..duk kt rumh jerk...sbb tu la xde gmbr y trbru dupload kt lam fb....
tp ari ni smpat jgk aq kluar jap bli kek tp dkt2 dgn rumh jer...ttibe rse nk mkn bnd mnis2
so kuar la pgi bli bnd2 mnis cntoh nyer
        first,pgi bli roti kat american sweet konon2 nk mkn aiskrim dgn roti ala2 kat msia
        second pgi bli yogurt strawberi n epal
         pastu last skli bru bli aiskrim... 

plih2 roti fresh dri ladang(0-0)

ohoi blik pastu brkelah mkn aiskrim mentg2 la x ehem...so dkire buka pose awl skit la dri wktu azn...pastu mkn lpas je azn knon2 nk brbuke la mkn la kek y dbeli tp sygnyer xsdap la xikut slra tekak aq la..huhuh buat pent je g jln jauh2 smte2 nk cri kek..

ni la dye kek y xbez,,esk pown blum tentu hbis ke x


hidup ari ni n sterusnye xla brape best sgt slgi xkuar result kan???n xla sebest dduk kt mlysia..tp hdup msti dteruskan....ahaks mcm esk da nk mati ni..

kualiti gmbr kurng baik..huhuhu
^^
ok la nyte...tdo dlu...semoge dpt mmpi y indah dan jdikan esok lbih baik dri hari ni..tingkatkan prestasi mantapkan iman d hati..okey yer^^
(⁀‵⁀) ✫ ✫ ✫.
`⋎´✫¸.•°*”˜˜”*°•✫
..✫¸.•°*”˜˜”*°•.✫
☻/ღ˚ •。* ˚ ˚✰˚ ˛★* 。 ღ˛° 。* °♥ ˚ • ★ *˚ .ღ 。
/▌*˛˚ღ •˚ SELAMAT MALAM ˚ ✰* ★
/ \ ˚. ★ ˛ ˚ ✰。˚ ˚ღ。* ˛˚ 。✰˚* ˚ ★ღ ˚ 。✰ •* ˚♥





                     

No comments:

Post a Comment